A kommunikáció még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kommunikáljon munkatársaival, beszállítóival, vagy akár a megrendendelőivel egyszerűen, hatékonyan, gyorsan. Nyisson tetszőleges számú ügyfélcsatornát, kösse össze az adott megrendelésben érintett munkatársát a megrendelővel és hagyja, hogy együtt működjenek. Kezdeményezzen beszélgetés folyamokat munkatársaival - egyszerre többel is - és egyszerűen, “fogd és dobd” technikával küldjön nekik file-okat.

A hatékony munkavégzéshez egy jól szervezett csapatra van szükség.

Hozzon létre tetszőleges összeállítású csoportokat, majd adjon nekik teendőket. Az elvégzendő feladatokat szervezze megrendelésekké és kövesse, hogy ki mivel foglalkozik. A leggyakoribb teendőkből állítson össze sablonokat, hogy egy megrendelés indítás egyetlen gombnyomásni ideig tartson!

Vágja zsebre irodáját, ne maradjon le semmiről!

Érje el cége minden fontos információját notebookjával, tabletjével, mobil telefonjával! Adjon feladatokat munkatársainak utazás közben, megbeszélések alatt vagy éppen egy dugóban ülve. Tartsa a kezében cége ügyeit!

Töltse le brossúránkat!

A nebula.hu számtalan szolgáltatását kínál Önnek és cégének. Ezeket megismerheti brossúránkból, melyet ide kattintva tölthet le!

 Nebula Csapata

Egyszerű regisztráció!